maandag 11 juli 2011

Feyenoord 2011-2012

Nu de seizoenkaart binnen is en de voorbereiding begonnen is begint het ook bij mij een beetje te kriebelen, ondanks de slechte perspectieven. De knappe overwinningen op SC Feyenoord, SC Erica en Vitesse Delft geven vertrouwen. FC Horst, Barnsley en Hull City gaan om allemaal dezelfde reden helaas niet door, waardoor voorlopig de wedstrijden tegen Barendrecht, FC Dordrecht en het rijke Malaga met o.a. Van Nistelrooy, Mathijsen, Demichelis, Toulalan, Monreal, Duda, Buonanotte, Julio Baptista en Joaquin overblijven.

Samen met onze satellietclub Excelsior mogen wij de openingswedstrijd van het nieuwe Eredivisie seizoen verzorgen op Woudestein. Een mooie stadsderby tussen een klein sympathiek clubje en een grote slapende voetbalreus. Het is ook grappig dat zowel Feyenoord als Excelsior veel spelers hebben die een verleden hebben bij de andere club. Sterker nog alle vijf nieuwelingen van Feyenoord komen van Excelsior en van de 17 versterkingen van Excelsior komen er liefst 9 van Feyenoord. Daarbij hebben ook de trainers Lammers en Been een verleden bij respectievelijk Feyenoord en Excelsior.

Ik zal proberen van elke Feyenoord-wedstrijd een verslag te plaatsen hier, waarvan de thuiswedstrijden een uitgebreider verslag krijgen aangezien ik daar bijna altijd bij ben. Ik hoop op een iets beter seizoen dan het afgelopen rampseizoen al zal dat lastig zat worden. Aan de andere kant veel slechter dan 10e kan ook weer niet dus laten we positief blijven en er van uit gaan dat het goed komt. Succes Feyenoord!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten